CNC Zorg & Verpleging biedt zeven dagen per week en 24 uur per dag zorg en ondersteuning aan bij mensen thuis. Dit doen wij in Amsterdam en omgeving. Wij werken in kleine teams zodat u geregeld de zelfde verpleegkundige/verzorgende thuis ontvangt. Ons werk is er op gericht dat mensen zo zelfstandig en veilig mogelijk kunnen blijven wonen.Persoonlijke verzorging

 

 

Wij bieden hulp bij wassen en douchen, aan- en uitkleden, ook bij toiletgang/incontinentiemateriaal wissel, steunkousen, scheren/opmaken, verzorgen van gebit en nagels.

Verpleging

 

 

 

Wij regelen indicaties, helpen bij advies, instructie bij omgaan met beperking en hulpmiddelen. Ook bieden wij alle vormen van verpleegtechnische handelingen.

Palliatieve zorg

 

 

 

Verzorgen van pijnmedicatie, huidverzorging, wassen, helpen bij toiletgang/inco. wissel.

Ook bieden wij nachtzorg en 24-uurs diensten.

Huishoudelijk hulp

 

Huishoudelijk hulp leveren wij in A'dam en omgeving.

Dit doen wij vanuit het Persoonsgebonden Budget(PGB).

PGB Vanuit WLZ zowel de WMO.

 Dagbesteding

Het is met grote opwinding en toewijding dat wij bij CNC Zorg & Verpleging aankondigen dat we binnenkort onze diensten uitbreiden met dagopvang vanuit PGB WLZ & WMO. 

We begrijpen dat elk individu unieke zorgbehoeften heeft, en we zijn vastbesloten om een breed scala aan hoogwaardige diensten aan te bieden die aan deze behoeften voldoen.

 

Onze dagopvangdiensten zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van degenen die ondersteuning nodig hebben om een actief en betekenisvol leven te leiden. Of het nu gaat om persoonlijke zorg, sociale interactie of therapeutische activiteiten, wij streven ernaar om een omgeving te creëren waarin onze gasten zich gewaardeerd, veilig en verzorgd voelen.

 

Met onze ervaren en toegewijde medewerkers, samen met onze focus op individuele zorgplannen, kunt u erop vertrouwen dat uw dierbaren de best mogelijke zorg ontvangen. We geloven in het bevorderen van autonomie en het ondersteunen van persoonlijke doelen, en we werken nauw samen met zowel onze gasten als hun families om dit te bereiken.

 

Onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne voorzieningen en zijn ontworpen met het comfort en welzijn van onze gasten in gedachten. Van gezonde maaltijden tot stimulerende activiteiten, we streven ernaar om een positieve en stimulerende omgeving te creëren waarin onze gasten kunnen gedijen.

 

Bij CNC Zorg & Verpleging zijn we gepassioneerd door het bieden van zorg die het verschil maakt. We zien ernaar uit om binnenkort met u samen te werken en om een positieve impact te hebben op het leven van degenen die we dienen.

 

Bij interesse kunt u zich inschrijven via de website onder het kopje zorg aanvragen.
Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!


© 2019 - 2024