CNC Zorg & Verpleging biedt zeven dagen per week en 24 uur per dag zorg en ondersteuning aan bij mensen thuis. Dit doen wij in Amsterdam en omgeving. Wij werken in kleine teams zodat u geregeld de zelfde verpleegkundige/verzorgende thuis ontvangt. Ons werk is er op gericht dat mensen zo zelfstandig en veilig mogelijk kunnen blijven wonen.
Persoonlijke verzorging

 

Wij bieden hulp bij wassen en douchen, aan- en uitkleden, ook bij toiletgang/incontinentiemateriaal, aan- en uittrekken steunkousen, scheren/opmaken, verzorgen van gebit en nagels.

Verpleging

 

Wij regelen indicaties, helpen bij advies, instructie bij omgaan met beperking en hulpmiddelen. Ook bieden wij alle vormen van verpleegtechnische handelingen.

Palliatieve zorg

 

Verzorgen van pijnmedicatie, huidverzorging, wassen, helpen bij toiletgang/incontinentiemateriaal.

Ook bieden wij nachtzorg en 24-uurs diensten.

 

 

 


Huishoudelijk hulp

 

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor u (tijdelijk) hulp nodig heeft bij het doen van de huishouding. U wordt bijvoorbeeld een dagje ouder, u zit in een revalidatieperiode of u bent lichamelijk beperkt door ziekte of handicap. Om diverse redenen kan het zijn dat stofzuigen, dweilen of het bed verschonen niet meer lukt of te zwaar wordt. Dan is hulp bij huishoudelijk werk een uitkomst.

 

CNC Zorg & Verpleging levert huishoudelijke hulp in Amsterdam en omgeving.

Heeft u een persoonsgebonden budget (PGB). Dan wordt het vergoed door het sociale verzekeringsbank (SVB).

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor particulieren huishouding.

Binnenkort kunt u ook bij ons terecht voor zorg vanuit de WMO.